Koliko stane modri biserni granit?
Koliko stane modri biserni granit?

Video: Koliko stane modri biserni granit?

Video: Koliko stane modri biserni granit?
Video: Кварцевый ламинат на пол. Все этапы. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я #34 2024, Maj
Anonim

Cena se razlikuje tudi glede na barvo in kakovost Modri biser , ki so raznoliki. Za kvadratni čevelj lahko porabite od 50 do 100 dolarjev Modri biser pulti, vključno z strošek materiala, izdelave in montaže, ne pa tudi dostave. Vendar pa je večina delovnih mest v razponu od 70 do 90 dolarjev na kvadratni čevelj.

Ali je na ta način modri biserni granit priljubljen?

Modri biser je zelo priljubljen granit ki se v velikih količinah pridobiva na Norveškem. Njegova temna barva in trda mineralna sestava zagotavljata, da je zelo odporen na madeže in se zaradi vročine ne razbarva, razen če ji je izpostavljen v prevelikih količinah.

Poleg tega, kakšna raven je modri biserni granit? Modri biserni granit iz Norveške je a modra , Siva, črna plošča s poliranim, usnjenim ali brušenim zaključkom. Je trpežna granit priporočamo za kuhinjske ali kopalniške pulte.

Dodatne informacije.

Barva: modra
Stopnja variacije: srednje
Vzorec v razstavnem prostoru da

Samo tako, od kod prihaja granit Blue Pearl?

Ker se modri biserni granit večinoma pridobivajo Norveška , lahko pričakujete, da boste zanj plačali več, kot bi, če bi prišel z druge lokacije, na primer iz Indije. K ceni granita bodo pripomogla tudi senčila. Najsvetlejši odtenki modre bodo pogosto najdražji kosi granita.

Ali je treba modri biserni granit zapečatiti?

Pogostost tesnjenje odvisno od kakovosti granit tesnilo za pult, poroznost kamna, kakovost nanosa in vrsta izdelkov, ki se uporabljajo za čiščenje in granit vzdrževanje pultov. In smaragdno biser , kot črna in modri biserni granit je lahko dovolj gosta, da ne potrebujejo tesnjenje.

Priporočena: