Kazalo:

Kateri so glavni cilji preiskave požara?
Kateri so glavni cilji preiskave požara?

Video: Kateri so glavni cilji preiskave požara?

Video: Kateri so glavni cilji preiskave požara?
Video: The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All 2024, Maj
Anonim

Preiskava kraja požara

The primarni nameni a preiskava požara je ugotoviti izvor (sedež) ogenj , ugotovi verjeten vzrok in tako ugotovi, ali je bil incident naključen, naraven ali nameren.

Kaj je na ta način primarni cilj iskanja požarnega kraja in zakaj?

A Iskanje od prizorišče požara mora fokus pri iskanju ogenj izvora, ker se bo to področje izkazalo za najbolj produktivno Iskanje za pospeševalnik ali napravo za vžig.

Vedite tudi, kako preiskovalci ugotovijo vzrok požara? Preiskovalci so sposobni določiti prvotna lokacija a ogenj skozi namige, kot so vzorci ogljeja, "smer taline" in toplotne sence. Ti vzorci opeklin pogosto kažejo na vir ogenj v kontrolnih vzorcih. na primer ogenj gori navzgor, v vzorcu v obliki črke V stran od začetne točke.

Vedeti tudi, kaj je namen preiskave požara?

The namen od a preiskava požara je določiti, kako ogenj začel in zakaj ogenj obnašal tako, kot se je. Podatki, zbrani prek požarne preiskave je ključni element pri obravnavanju skupnosti ogenj problem.

Kakšne dokaze zbirajo preiskovalci požarov?

Kdaj ogenj prizor dokazov je zbrani , gasilski preiskovalec bi moral zbrati dve dokazov vzorci: primarni dokazov vzorci in primerjalni vzorci. Primarni dokazi bi morali dobiti na območju ali območjih, za katera obstaja sum, da so bili nekaterim izpostavljeni tip tekočega pospeševalnika in bi moral analizirati, da se identificira pospeševalec.

Priporočena: